Eesti MuuseumiühingEesti Muuseumiühing

KUIDAS RÄÄKIDA LASTE KEELES?

REGISTREERUMINE ON LÕPPENUD, sest kohad on täitunud!

Creativity Lab koostöös Briti Nõukogu, Eesti Muuseumiühingu ja Eesti Raamatukoguhoidjate Ühinguga kutsuvad lastele suunatud muuseumi- ja raamatukoguprogrammide läbiviijaid osalema Nikky Smedley töötoas Kuidas rääkida laste keeles? Lugude jutustamine muuseumides ja raamatukogudes”.  

Muuseumide haridusspetsialistidele suunatud koolituspäev toimub suure huvi tõttu kahes grupis:

25. novembril Eesti Lastekirjanduse Keskuses (Pikk 73, Tallinn)

I grupp kell 10.00-12.30 (täitunud)

II grupp kell 13.30-16.00 (täitunud)

Töötoad on inglise keeles ilma tõlketa.

Töötoad on osalejatele tasuta.

Registreerimine on LÕPPENUD.

Nikky Smedley on inglise näitleja, tantsija, lavastaja, koreograaf ja kirjanik. Aastatel 1997-2001 mängis ta BBC “Teletupsudes” tegelast nimega Laa Laa. Nikky on raamatu “Create, Perform, Teach!” autor. Töötubades räägib Nikky lugude jutustamise imelisest maailmast ning sellest, kuidas kõnetada väikseid külastajaid nii muuseumides kui ka raamatukogudes. Mis omab laste jaoks tähendust? Kuidas luua keskkonda, mis oleks üheaegselt põnev, lõbus ja hariv? Mida tuleks eri vanuses lastele programme koostades silmas pidada? Kuidas muuta loojutustamine kaasahaaravaks?

 

Oodatud on haridusprogrammide väljatöötajad ja läbiviijad, aga samuti sisuprogrammide koostajad, külastusjuhid ning kõik, kes töötavad selle nimel, et muuseumid ja raamatukogud oleksid lastele avatumad ja põnevamad kohad. Kohtumiseni!

 

Lisainfo: Ragnar Siil (Creativity Lab), ragnar.siil@creativitylab.ee, telefon +372 514 0830

Suur tänu Eesti Lastekirjanduse Keskusele töötubade võõrustamise eest!