Eesti MuuseumiühingEesti Muuseumiühing

Muuseumikaardil on uus turundusjuht

Alates augusti lõpust asus meie juures tööle muuseumikaardi turundusjuht Liina Pulges, kelle ülesandeks saab muuseumikaardi arendamine, koostööpartnerite otsimine, kaardi lansseerimiseks ettevalmistuste tegemine ning kõik kaardiga seotud turundus- ja kommunikatsioonitegevused.

Liina on lõpetanud Tartu Ülikooli magistriõppe kommunikatsiooni ja suhtekorralduse alal ning tal on 20-aastane töökogemus suhtekorralduse ja turunduse valdkonnas. Ta on töötanud Tartu Ülikooli avalike suhete juhina ning teaduskeskus AHHAA kommunikatsiooni- ja turundusjuhina, kus tal õnnestus tuua vastavatud keskusesse sadu tuhandeid külastajaid ning väga edukalt turundada teaduskeskust nii Eestis kui ka naaberriikides.

Liina ütles, et muuseumikaardi turule toomine on tema jaoks suur väljakutse, aga ta on veendunud, et sellest kaardist võidaks kõik teadmishimulised inimesed ja Eesti muuseumid ning et hästi planeeritud turunduse korral on muuseumikaardi ostjaid juba esimesel aastal tuhandeid.

Liinat iseloomustab suur kultuurihuvi ning ta on ka ise agar muuseumikülastaja. Oma nelja lapsega sisukalt aja veetmiseks valivad nad enamasti muuseumi, nii et väga tihti võib teda koos lastega kohata kodulinnas Tartus ERM-is, spordi- ja olümpiamuuseumis, mänguasjamuuseumis jt muuseumides.

Soovime Liinale muuseumikaardi tegemistes palju-palju edu!